broseplanet

maandag, juni 12

Veritum dies aperit...

Nooit helemaal begrepen waarom het nou ookalweer was dat we zoiets hebben als 'Daylight saving time'? Bij WebExhibits snappen ze het helemaal. En Britannica heeft erg zijn best gedaan op deze hele mooi site over klokken. Voor de exacte atoomtijd hurl je even langs bsdi.

Mobile tunes...

Zoals het iemand betaamd die alleen maar het goede gereedschap heeft, heb jij natuurlijk een mobiele telefoon van het merk Nokia. Toch? Mooi. Want mocht je dan zat zijn van de standaard tunes die bij het toestel zitten, dan kan je bij YourMobile.com terecht voor een nieuwe irritante beltoon. Keuze uit een slordige 400 nummers varierend van het Nederlandse volkslied tot Chicago van Frank Sinatra en dat alles voor niks, nadda, noppes.

Archie...

Sommigen zullen het nog kennen, Archie een programma wat tegenwoordig niet veel meer gebruikt wordt, maar vier jaar geleden het middel was om bestanden te zoeken. Er is al even een variant beschikbaar onder de naam ftpfind.com het leuke van zo zoeken is dat je in allerlei eigenaardige archieven terecht komt waar je eigenlijk niks te zoeken hebt.

U2 in Concert...

Stop the surfing, stop the Napstering en maak even tijd vrij voor een concert van U2 via burst.com die ruim 90 minuten duurt. Met ook dit concert weer weergaloos lange, zeer vette, intro's. You will follow....

Pinkpop 00...

21.15 begint op Pinkpop het concert van Moby, altijd de moeite van het kijken en luisteren waard. En ieder jaar denk je weer; 'shit, ik had toch moeten gaan' en je weet dat je ook volgend jaar er weer niet bij zal zijn. Too bad, so said.

zondag, juni 11

Sue...

Leuk om eens door te lezen; de aanklacht van de RIAA tegen MP3board.com. Zeer informatief.